top of page

PROSCUITTO BRUSCHETTA MET BOER'N TROTS

Ingrediënten

• 16 plakjes Boer’n trots Honing Geit

• 8 stukjes stokbrood

• Handje rucola

• 8 plakjes prosciutto

• 2 el vijgenchutney

• 2 verse vijgen, in partjes

• Olijfolie


Benodigdheden

• Bakpapier



Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met

bakpapier. Bestrijk de stukjes stokbrood met olie en breng op smaak met zout en

peper. Verwarm de stukjes stokbrood 5 minuten in de oven, tot ze licht

krokant zijn.


Beleg de bruschetta met rucola en de plakjes Boer’n Trots Honing

Geit. Beleg de kaas met een rolletje prosciutto. Verdeel hierover vijgenchutney en maak af met een partje verse vijg. Eetsmakelijk!

Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page