top of page

Spice it up tosti

Ingrediënten

• 50 gr Boer’n Trots Sambal

• 1 turks brood (in stukken)

• 1/4 rode ui

• 1/4 aubergine

• 1/2 gegrilde paprika (uit pot)

• 1 tomaat

• Klontje boter

• 1 el olijfolie

• Peper en zout

Zo maak je het

Wanneer je verse paprika’s gebruikt, begin je met het snijden van de paprika in vieren en het verwijderen van de zaadlijsten. Besprenkel ze met olijfolie en grill ze 20 minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 180 graden.


Verwarm wat boter in een koekenpan, snijd de ui in ringen en de aubergine in kleine

plakjes. Wanneer de boter bruin is, bak je de uienringen en aubergine 10-15 minuten op laag vuur met peper en zout.


Snijd de tomaat en de Boer’n Trots Sambal kaas in plakken. Beleg het Turkse brood

met alle groenten en de kaas en doe hem ongeveer 10 minuten in de grill of 4 minuten per kant in de pan, tot de kaas gesmolten is en het brood goudbruin.


Serveer met een yoghurtsaus, gemaakt van yoghurt, knoflook en groene kruiden. Smullen maar!

Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page