top of page

Camembert bites

MET GRAINDORGE CAMEMBERT

INGREDIËNTEN VOOR 5 STUKS : 50 MINUTEN

 

·         1 bakje Graindorge Camembert

·         200 g bloem

·         2 eieren

·         60 ml melk

·         Olie om in te frituren

·         Panko

 

CHIPOTLE MAYONAISE

·         3 el mayonaise

·         1 el chipotle saus (La Morena)

 

 

BEREIDINGSWIJZE

 

Snijd de camembert in 8 wedges en doe deze stukjes minimaal 30 minuten in de vriezer.

 

Verwarm ondertussen de olie tot 190˚C.

Maak drie kommetjes; één met bloem, één met de losgeklopte eieren en één met panko.

Haal de camembert uit de vriezer. Rol de camembert als eerste door de bloem, daarna door de eieren en ten slotte door de panko. Herhaal dit hierna nog een keer. Op deze manier wordt er een dubbel laagje gecreëerd wat zorgt voor een extra krokante buitenkant. Druk dit extra laagje goed aan zodat het goed blijft zitten.

Bak de Camembert Bites in de hete olie in 2 tot 3 minuten per kant goudbruin.

Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Meng de mayonaise met de Chipotle saus om bij de Camembert Bites te serveren als dip.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page