top of page

ciabatta tosti met boer'n trots

Ingrediënten voor 2 tosti's

• Boer’n Trots Karamel Koe (plakjes)

• 2 ciabatta's

• 2 el olijfolie

• 1 teentje knoflook

• 1 el boter

• 2 rode uien, in ringen

• 2 el appelciderazijn

• Handje rucola

• 2 geroosterde paprika’s

• Verse basilicum



Zo maak je het

Snijd de ciabatta doormidden en wrijf de binnenkant van de broodjes in met de olijfolie. Snijd het teentje knoflook doormidden en wrijf met de doorgesneden kant over de

oliekant.


Neem een kleine steelpan en verhit hierin de boter. Doe de uienringen erbij en laat dit op medium tot laag vuur langzaam garen tot de uien mooi zacht zijn geworden. Voeg de appelciderazijn toe en laat de uien nog even doorgaren tot ze gekarameliseerd zijn.


Beleg het broodje achtereenvolgend met kaas, rucola, paprika, rode ui en eindig met de verse basilicum. Rooster in het tosti-ijzer tot het brood goudbruin is en de kaas mooi is gesmolten.

Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page