Ingrediënten voor 4 personen
• 200 gr Boer’n Trots Koe
• 400 gr Farfalle pasta
• 150 gr paddenstoelen
• 150 gr oesterzwammen
• 1 ui
• 1 teentje knoflook
• 8 zongedroogde tomaten op olie
• 300 gr verse spinazie
• 6 el olijfolie
• Peper en zout

Zo maak je het
Kook de farfalle pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ui in kleine snippers en pel de knoflook. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes en rasp de kaas. Verwarm 3 el olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook gedurende 2 minuten.
Voeg de paddenstoelen toe en bak deze al omscheppend in 4 minuten. Voeg de tomaat en spinazie toe en laat het, al omscheppend, slinken in ca. 2 minuten. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Sprenkel de rest van de olie door de afgegoten farfalle. Verdeel de farfalle over 4 borden, schep hierover het paddenstoelenmengsel en strooi als laatste de kaas over de farfalle. Heerlijk!
Comments