top of page

Kipfilets met bacon en boer'n trots Honing Koe

Ingrediënten voor 4 personen

• 100 gr Boer´n Trots Honing Koe

• 4 Kipfilets

• 4 Plakken bacon

• 1/2 tl Cayennepeper

• 1 tl Knoflookpoeder

• 1 tl Paprikapoeder (mild)

• Peper en zout



Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de specerijen in een bakje en snijd de kaas in reepjes. Neem nu de kipfilets, liefst van gelijk formaat en niet te dik. Leg ze op een plank en sla ze met een pan zo dun dat ze ongeveer ¼ deel van hun oorspronkelijke dikte hebben. Je ziet ze dus kleiner worden.


Kruid nu zowel de binnen- als de buitenkant met het specerijen mengsel. Leg voldoende kaas in het midden en rol ze met kracht op. Rol er tenslotte een plak bacon omheen en zet vast met een cocktailprikker. Leg ze in een ovenschaal en bak ze ongeveer in 20 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 200 graden. De bacon wordt langzaam bruin en als de kaas gaat lopen dan binnenin de goede kerntemperatuur bereikt en zijn ze niet droog. Dit is echt smullen!

Recente blogposts

Alles weergeven

Gorditas

Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page