Paddenstoel KaasFondue met Beemster van 't Mes en Boer'n Trots
- ehoogendoorn
- 12 nov 2020
- 1 minuten om te lezen
Ingrediƫnten voor 4 personen
⢠400 gr Beemster van āt mes Belegen
⢠200 gr Boerān Trots Bospaddenstoel
⢠1/2 teentje knoflook
⢠250 ml droge witte wijn
⢠1,5 el maizena
⢠1 el nootmuskaat

Zo maak je het
Wrijf met de knoflook de fonduepan in. Rasp de Beemster van āt mes Belegen en de Boerān Trots Bospaddenstoel. Breng de wijn aan de kook in de pan en zet het vuur laag.
Voeg de geraspte kaas toe en laat de kaas al roerende langzaam smelten (ongeveer 5 minuten). Roer de maizena en een snufje nootmuskaat er door en laat het nog 2 minuten sudderen, de fondue mag niet koken.
Zet bakjes met diverse groentes, klaargemaakt vlees en brood op tafel en dippen maar!
Comments