top of page

Pangafilets met sinaasappel en Blije geit

Ingrediënten voor 4 personen

• 125 gr Blije Geit Pikant

• 400 gr Pangafilets (ontdooid, diepvries)

• Peper en Zout

• 1 tl Kerriepoeder

• 2 Sinaasappels

• 1 Ei

• 200 ml Kookroom

• 2 el Peterselie (gehakt) of 2 el bieslook (gehakt)



Zo maak je het

Verwarm de (hetelucht) oven voor op 200 graden. Leg de pangafilets naast elkaar in een ovenschaal en strooi er zout, peper en wat kerriepoeder over.


Schil de sinaasappels en snijd ze in smalle plakken. Leg de sinaasappel plakjes op de vis en sluit af met de plakjes kaas. Kluts het ei en klop de room door het ei. Klop hier (naar smaak) ook nog wat peper en zout door. Giet het mengsel over de vis.


Zet de ovenschaal 20 minuten in het midden van de oven. Bestrooi de vis met peterselie of bieslook en serveren maar!

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page