top of page
Maxime 3.jpg

NANCY

Kaasmeid Maxime, "Sinds mijn jeugd kan ik me geen enkele dag herinneren waarop ik geen kaas heb gegeten. Na het afronden van mijn studie Communicatie in juni ben ik zo dit wereldje ingerold, en ik had dat voor geen goud(a) willen missen. Elke dag brengt namelijk nieuwe smaken en kaasontdekkingen met zich mee. En als het op kazen aankomt, kan ik mijn vrienden en vriendinnen nu al urenlang advies geven over de beste keuzes voor een gezellige borrelplank of welke wijn perfect bij hun brie past. Oeps, ik kon al geen genoeg krijgen van kaas, maar nu al zeker niet meer!”

DSC_0068.jpg

lizzy

Kaasmeid Lizzy. Als geboren en getogen Bodegraafse kun je bijna zeggen dat er kaas in mijn bloed zit. Al heb ik vanuit mijn familie geen kaasconnectie, die passie is reuze snel gegroeid toen ik na mijn studie ‘in de kaas kwam’. Een echte kaasfanaat, zo kan ik mijzelf inmiddels wel noemen. Vraag mij op een verjaardag naar kaas en ik kan niet meer stoppen met praten…

DSC_0005.JPG

Jenny

Kaasmeid Jenny. Wie had dat gedacht, van een simpele ‘jonge kaas’ fan uitgroeien tot keuzestress in de kaaswinkel omdat ik nu bijna alles wel lekker vind. En om het nog leuker te maken zie ik als creatieve kaas designer nu ook steeds vaker mijn kaas etiketten in die kaaswinkels liggen. Dus kom maar op met je mooi ontworpen kaasplankjes of favoriete kaas smaken, want ik wil ze allemaal proeven. 

DSC_0313.jpg

Charelle

Kaasmeid Charelle. Geboren in het hart van de kaas en van kleins af aan al dol op kaas. Als echte #kaaslover kan ik kaas op zó veel verschillende momenten eten. Na mijn studie ben ik in het ‘kaas vak’ gerold en wát is het leuk! Nooit gedacht dat er zo veel verschillende soorten en smaken kaas zijn. Hier gaan wij jullie graag ook wat meer over vertellen!

DSC_0245.jpg

willemijn

Kaasmeid Willemijn. Een rasechte dorpsmeid uit Ouderkerk aan den IJssel. Gek van katten en grootgebracht met geitenkaas. Ik wist van jongs af aan; ik ga later iets met mijn creativiteit doen! En tegenwoordig doe ik dat als Grafisch Vormgever, met ontzettend veel plezier, ‘in de kaas’. Erg leuk en érg lekker!

DSC_0186.JPG

Milou

Kaasmeid Milou. Geboren en getogen in het dorp Stompwijk.
"Ik ben opgegroeid in een echte kaasfamilie, je kan dus wel zeggen dat kaas bij mij letterlijk met de paplepel is ingegoten. Sinds kleins af aan al gek op kaas en er is eigenlijk geen enkele kaas die ik niet lekker vind. Dus wat is er nou leuker (en lekkerder) dan hier ook elke dag mee te mogen werken!🧀 Dat is een feestje kan ik je vertellen"

Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page