top of page
DSC_0135.jpg

NANCY

Kaasmeid Nancy, 29 jaar. Als kwekersdochter woonde ik vroeger op het platteland tussen de koeien en de planten. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met een Boer die zijn eigen kaas maakte. Broodje kaas stond altijd klaar als ontbijt en sindsdien heb ik het standaard in huis. Heerlijk over warme gerechten, maar ook ben ik gek op een kaasborrelplank!

DSC_0068.jpg

lizzy

Kaasmeid Lizzy, 31 jaar. Als geboren en getogen Bodegraafse kun je bijna zeggen dat er kaas in mijn bloed zit. Al heb ik vanuit mijn familie geen kaasconnectie, die passie is reuze snel gegroeid toen ik na mijn studie ‘in de kaas kwam’. Een echte kaasfanaat, zo kan ik mijzelf inmiddels wel noemen. Vraag mij op een verjaardag naar kaas en ik kan niet meer stoppen met praten…

DSC_0313.jpg

Charelle

Kaasmeid Charelle, 24 jaar. Geboren in het hart van de kaas en van kleins af aan al dol op kaas. Als echte #kaaslover kan ik kaas op zó veel verschillende momenten eten. Na mijn studie ben ik in het ‘kaas vak’ gerold en wát is het leuk! Nooit gedacht dat er zo veel verschillende soorten en smaken kaas zijn. Hier gaan wij jullie graag ook wat meer over vertellen!

DSC_0245.jpg

willemijn

Kaasmeid Willemijn, 31 jaar. Een rasechte dorpsmeid uit Ouderkerk aan den IJssel. Gek van katten en grootgebracht met geitenkaas. Ik wist van jongs af aan; ik ga later iets met mijn creativiteit doen! En tegenwoordig doe ik dat als Grafisch Vormgever, met ontzettend veel plezier, ‘in de kaas’. Erg leuk en érg lekker!

Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page