top of page
WINACTIE!


3 mei 2023
boska food tools
Een interview met MARTIJN BOS, EIGENAAR BOSKA Food Tools, 45 JAAR OUD, OPLEIDING: Small Business LEUKSTE AAN MIJN VAK: Innovatie & alles...


3 mei 2023
Zuid-Amerikaanse kaas / Quesos Sudamericanos
Dit keer zijn we op het continent Amerika en wil ik graag inzoomen op het Zuid-Amerikaanse deel. De eetgewoonten van de oorspronkelijke...


3 mei 2023
Onze duurzaamheidsadviseur Iida Iloniitty
Over Iida Bijna vier jaar geleden kwam ze naar Nederland. Eerst voor haar studie tot milieu-ingenieur, maar later bleef ze voor de...


3 mei 2023
kaasfannaat aan het woord
NAAM Arjan Wissing LEEFTIJD 39 jaar BEROEP Ondernemer Heerlijk & Hartig OPLEIDING MBO Ondernemer managerLEUKSTE AAN DIT VAK Sociale...


3 mei 2023
De keuken van Noord- en Zuid Amerika
Geschreven door Simone's Kitchen De timing van deze Vers van ’t mes had niet beter kunnen zijn. Ik kom namelijk net terug van een reis...


9 feb 2023
onze nieuwe fromager
NAAM Melvin Verwaal LEEFTIJD 32 jaar BEROEP Vertegenwoordiger buitenlandse kaas. OPLEIDING Zelfstandig werkend gastheer en gastronoom -...


9 feb 2023
maak kennis met de kaasvennoten
Maak kennis met De Kaasvennoten! Een groep van vijf boeren die ieder op hun eigen unieke manier boerenkaas of boerderijkaas maken. Femke...


9 feb 2023
Kaasfanaat aan het woord
NAAM Jolanda de Jong LEEFTIJD 46 jaar BEROEP Eigenaresse van de delicatessenwinkel Jo’s Deli OPLEIDING MBO detailhandel LEUKSTE AAN DIT...


5 dec 2022
De boeren van de Terschellinger kaas
Op het mooie Waddeneiland Terschelling zijn de biologische melkveehouderijen van Neeke van Zwol en Familie Zorgdrager gevestigd. Allebei...


30 nov 2022
Kaasfanaat aan het woord
In het Brabantse Uden heeft de gezellige ondernemer Johan Broeren sinds vorig jaar oktober zijn eigen kaasspeciaalzaak, Het Kaashuis Uden.


30 nov 2022
De reislustige chefkok
Chefkok Thor Lunstroo heeft sinds een aantal jaar zijn eigen Italiaanse restaurant in de Jordaan waar hij de heerlijkste gerechten maakt!


28 nov 2022
passie voor goed eten, beaufood
NAAM Bo Schinkel LEEFTIJD 32 jaar BEROEP Eigenaresse van het culinaire platform Beaufood.nl LEUKSTE AAN DIT VAK Mensen inspireren om...


15 nov 2022
Kaasfanaat aan het woord
NAAM André en Astrid Bounovrie LEEFTIJD 60 en 57 jaar BEROEP Eigenaren Viaanse Kaashuis in Vianen. OPLEIDING Bakkerschool, Brood en...


18 apr 2022
Kaasfanaat aan het woord
NAAM Hester en Frank LEEFTIJD 37 (Hester) en 39 (Frank) jaar BEROEP Eigenaren Wijn & Spijs in Heerenveen OPLEIDING Hester:...


17 dec 2021
Kaasfanaat aan het woord
Midden in het kaashart, om de hoek bij het kaasmuseum en in de prachtige stad Alkmaar is de Alkmaarse Notenbranderij gevestigd


9 dec 2021
De feestelijke kaasplank van lizzy
Marketing manager & kaasmeid Lizzy vertelt over haar favoriete kaasplank.


2 dec 2021
Kaasfanaat aan het woord
Midden in het centrum van Heesch, aan het plein, is de kaasspeciaalzaak gevestigd van Ton en Elly Bens.


26 okt 2021
De herfstige kaasplank van...
Kaasmeid Charelle vertelt wat haar favoriete kaas is voorop een herfst kaasplank


12 okt 2021
Kaasfanaat aan het woord.
Maarten Westerink, eigenaar van FNZ kaas, vertelt over zijn bedrijf en zijn passie voor kaas.




17 mei 2021
Kaasfanaat aan het woord
Jeroen & Nienke, eigenaren van Zuivelhandel Brouwer & Van den Heuvel, vertellen hun verhaal


5 mrt 2021
DE VOGELBESCHERMING & WEIDEVOGELS
Kees de Pater, Beleidsmedewerker bij Vogelbescherming Nederland, vertelt over de weidevogels in Nederland.


5 mrt 2021
Kaasfanaat aan het woord.
Kaasfanaat Liza Schinkel opende op 21-jarige leeftijd haar eigen kaaswinkel, Kaashuys Rockanje.


5 mrt 2021
De KAASPLANK VAN...
Kaasmeid en grafische vormgever Willemijn vertelt over haar favoriete kaasplankje.


11 dec 2020
Kaasfanaat aan het woord.
Josien en Anna vertellen over hun kaasspeciaalzaak: Kaas en Smaak in Wierden


4 dec 2020
Wijnsommelier Dominique berkhout
Wijnsommelier Dominique Berkhout vertelt over haar passie voor eten en goede wijn.


13 okt 2020
kaasfanaat aan het woord.
Kaasfanaat Kees Kromhout heeft in het centrum van Huizen zijn kaasspeciaalzaak, samen in één pand met een slager, bakker en groenteboer.


13 okt 2020
FOODFOTOGRAAF sIMONE'S KITCHEN
Foodfotograaf Simone van den Berg weet als geen ander onze kaas en de essentie ervan zó mooi vast te leggen.


13 okt 2020
bbq-en als een (elen)baas
Deze echte BBQ allesweter, Leonard Elenbaas, heeft een passie voor alles wat met vuur en BBQ te maken heeft.


13 okt 2020
Diëtiste aan het woord: Volvette kaas of magere kaas?
Kaas is heerlijk, maar het is goed om te weten wanneer je dit wel en niet mag eten. Diëtiste Mirjam van Egmond heeft dit op een rijtje gezet


13 okt 2020
KAASFANAAT AAN HET WOORD.
Deze keer in kaasfanaat aan het woord, de eigenaren van Kaan's Kaashandel: Jan, Klaas en Arie Kaan.


25 sep 2020
kaasfanaat aan het woord.
De eerste grote Verdaasdonk verswinkel opent in 2013. Op zijn eigen erf in Sint Anthonis.
bottom of page