INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN | 40 MIN
KAASSAUS:
· 100 gr geraspte hooibloemkaas
· 25 gr boter
· 25 gr bloem
· 200 ml volle melk
BUFFALO WINGS
· 1 kilo drumboutjes of borrelboutjes
· 1 el bakpoeder
· 1 tl zeezout (fijn)
· 2 tl knoflook poeder
KIPGLAZUUR
· 60 ml gesmolten boter
· 60 ml hete saus (sriracha)
· 1 el suiker
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 220 ˚C.
Meng bakpoeder, zeezout en knoflookpoeder door elkaar en bestrooi hier de kip mee.
Bak de kip goudbruin en krokant in 25 minuten
Maak de buffalosaus door de ingrediënten goed te mengen. Smeer de kip rondom in met het buffalosaus mengsel tot ze glossy zijn.
Maak de kaassaus door de boter te smelten in een klein pannetje, voeg hier de bloem aan toe en bak even mee. Voeg de melk toe en roer tot het bindt.
Voeg de geraspte kaas toe en breng op smaak.
Serveer de kaassaus bij de buffalo wings
Comentarios