top of page

Dumplings met gehakt

De combinatie waarvan je eerder had willen weten dat hij bestond.





Ingrediënten voor 20 dumplings

• 100 gr Morbier, geraspt

• 20 dumpling vellen

• 100 gr gehakt

• 1 rode peper, fijn gesneden

• 1 tl vers geraspte gember

• 1 teentje geraspte knoflook


DIP

• Sweet chili saus


BENODIGDHEDEN

• Stoommand of google even

een andere manier om te

stomen zonder mandje.


BEREIDINGSWIJZE

Laat de dumpling vellen ontdooien en maak een mix van het gehakt, de kaas, rode peper, geraspte gember en de knoflook.


Vul de dumplings met een theelepeltje van de mix en vouw ze mooi dicht. Stoom ze voor ongeveer 5-10 minuten. Het dumpling deeg moet een glazig uiterlijk krijgen. Daardoor weet je of ze gaar zijn. Check of de vulling ook goed gaar is. Is dit niet het geval, stoom het dan nog even wat langer.


Serveer met sweet chili saus.

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page