top of page

Gevulde eieren met feta





INGREDIËNTEN VOOR 10 GEVULDE EIEREN | 10 MINUTEN

·         100 gr Nikzas Feta

·         5 eieren

·         1 tl gerookte paprika

·         2 el mayonaise (of meer indien nodig)

·         Paar takjes peterselie

·         Peper en zout


BEREIDINGSWIJZE


Kook de eieren tot ze hard zijn (ongeveer 8 minuten). Laat ze goed ‘schrikken’ met koud water zodat ze goed te pellen zijn.

 

Pel de eieren en verwijder het eigeel voorzichtig met een lepeltje. Probeer het eiwit heel te laten.

 

Doe het eigeel in een apart bakje en meng met de helft van de feta, de gerookte paprika, mayonaise en (eventueel) peper en zout. Feta is ook al zout dus check even wat het nodig heeft. Prak dit tot het glad is.

 

Spuit de eigeelvulling weer terug in de eitjes en verkruimel nog wat feta erover.

 

Versier met een takje peterselie

Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page