top of page

TOSTI MET GEKARAMELISEERDE UIEN

MET ALPENBRISE DUNKLE PERLE




INGREDIËNTEN VOOR 2 PERSONEN | 15 MINUTEN

·         150 gr Alpenbrise Dunkle Perle, in plakken geschaafd

·         50 gr boter

·         3 grote uien, in brede ringen gesneden

·         4 sneetjes zuurdesem brood


BEREIDINGSWIJZE


Smelt de helft van de boter in een koekenpan en bak hierin de uien goudbruin.


Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de andere helft van de boter.

 

Leg de beboterde kant van twee sneetjes brood op een plak en verdeel de helft van de kaas over deze twee broodjes. Schep vervolgens de gebakken ui over de twee sneetjes brood. Leg hier vervolgens de rest van de kaas overheen. Leg de andere twee sneetjes brood met de kant zonder boter op de kaas.

 

Leg de tosti’s in een warme koekenpan en bak ze op middelmatige warmte goudbruin en zorg dat de kaas volledig gesmolten is. Keer de tosti’s regelmatig om in de pan.

 

Geniet ervan!

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page