top of page

Vietnamese springrolls

Deze heerlijke springrolls bevatten mango, Thaise basilicum, komkommer, wortel, munt en koffiekaas. de springrolls zijn extra lekker met de hoisin dip.




Ingrediënten voor 4 verse springrolls | 20 minuten

• 100 gr Boer’n Trots Koffie kaas,

in dunne reepjes of geraspt

• 4 vellen rijstpapier

• ½ mango, in dunne reepjes

• ¼ komkommer, in dunne reepjes

• 1 winterwortel, in dunne reepjes

• 1 bosje Thaise basilicum (of gewone indien

niet voorradig), dun gesneden

• 1 bosje munt, dun gesneden


Hoisindip

· 2 el hoisin

· 1 el limoensap

· 1 el honing

· ½ rode peper, heel fijn gesneden

· 1 tl sesamolie


BEREIDINGSWIJZE


Doop een vel rijstpapier kort in wat water en leg op een schoon oppervlak.


Beleg in het midden met wat van de mango, komkommer, winterwortel, thaise basilicum, munt en de geraspte koffiekaas.


Rol op en snij doormidden.


Maak de dip door de hoisin te mengen met een beetje limoensap, honing, rode peper en sesamolie. Mix het goed door en serveer bij de springrolls.


Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page