top of page

Veldsla salade met bastiaansen

  • ehoogendoorn
  • 18 mrt 2021
  • 1 minuten om te lezen

Ingrediƫnten voor 4 personen

• 200 gr Bastiaansen Geitenkaas Rozemarijn, in blokjes

• 300 gr Bulgur

• 100 gr veldsla

• 100 gr granaatappelpitjes

• 150 gr worteljulienne


Dressing

• 4 el pompoenpitolie

• 2 el appelciderazijn

• Peper en zout

Zo maak je het

Kook de bulgur gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de veldsla, granaatappelpitjes, wortel en de kaasblokjes. Verdeel over twee borden en verdeel hierover de dressing.


VoilĆ , een heerlijke lunch of lichte maaltijd!

Commenti


Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png

© 2024 De Kaasmeiden

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page