KAAS-BONBON MET PISTACHE, CRANBERRY EN CAROZZI ROSSO

Ingrediënten voor 8 personen

• 100 gr Carozzi Rosso (blauwe kaas)

• 35 gr gedroogde cranberries

• 35 gr pistachenootjes


Extra benodigdheden

• Toastjes

• Dip

• Extra nootjes

• Honing



Zo maak je het

Snijd de cranberries grof. Meng de 3/4 van de cranberries door de kaas. Druk de kaas in de kerstboomsteker en druk met de achterkant van een lepel aan. Laat dit eventueel 30 minuten opstijven in de koelkast.


Haal het vormpje voorzichtig van de kaas. Bestrooi met gehakte pistachenootjes en de overige gehakte cranberries. Serveer met toastjes.


Tip: Het is ook leuk om kleine balletjes van het kaascranberry mengsel te rollen en deze door de gehakte pistache te rollen. Zo ontstaan kaas-bonbons die je als hapje serveert.

Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png