top of page

Kaasbroodjes

Ingrediënten voor 4 personen

• 4 plakjes bladerdeeg

• 300 gr Beemster van 't mes Belegen

• 2 el mosterd

• 1 eidooier


Zo maak je het

Verwarm je oven op 190°C voor en ontdooi het bladerdeeg. Snijd 200 gram kaas in repen van 1 x 1 x 10 cm en rasp de rest van de kaas. Besmeer de plakjes bladerdeeg met wat mosterd en leg de kaas in het middel van een van de helften van het plakje bladerdeeg. De andere helft snijd je een beetje in.


Vouw het bladerdeeg dicht en knijp de randen goed dicht. Kluts de eidooier en smeer dit over het bladerdeeg. Smeer nog wat mosterd over de bovenkant en strooi er geraspte kaas over. Bak de broodjes in ca. 20 minuten af in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.

Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page