Ingrediënten voor 8 stuks
• 100 gr Boer’n Trots Koe Karamel, geraspt
• 60 gr gedroogde rijstnoedels
• 1 el zonnebloemolie + extra om te bestrijken
• 300 gr roerbakgroente (met veel blad, niet te veel harde groentes)
• 1 tl knoflook
• 1 tl geraspte gember
• Springroll vellen (voor in de oven) – 8 stuks
• 1 ei, losgeklopt
• 1 tl sesamzaadjes om te bestrooien
• Peper en zout
• Sweet chili saus

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220ËšC. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een wok met de olie en roerbak de groenten, knoflook en de gember. Roerbak voor ongeveer 3-4 minuten of tot ze bijna gaar zijn.
Haal uit de wok en meng met de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vulling over de springroll vellen, met wat van de noedels en rol ze op. Gebruik wat van het ei om de naden dicht te plakken.
Leg op een bakplaat met de naad naar onderen en bestrijk met een klein beetje van het ei. Besprenkel met sesamzaadjes en bak in de oven voor ongeveer 15 minuten of tot goudbruin en gaar