Ingrediënten
• Beemster van ‘t mes Extra Belegen, in plakken
• 4 eieren
• 1 klein brood of stuk stokbrood
• 4 el truffelmayonaise
• 1 avocado
• Rucola of sla naar keuze
Zo maak je het
Vul een pannetje met water en kook de eieren +/- 12 minuten totdat ze hard zijn.
Snijd het brood over de lengte door. Snijd de gekookte eieren in plakjes en de avocado in partjes. Bestrijk het brood met truffelmayonaise. Beleg dit met partjes avocado, plakjes ei en Beemster van ’t mes Extra Belegen kaas. Verdeel hierover de sla. Besmeer de bovenkant van het brood ook met truffelmayonaise en leg deze op de sla.
Verpak het brood in folie en neem mee naar de picknick, snijd het ter plekke in stukken. Of snijd het brood alvast in parten en bindt het eventueel vast met touw zodat het bij elkaar blijft.
Eetsmakelijk!
Comments