Ingrediënten voor 4 personen
Salade
• 300 gr Boerenpracht Graskaas
• 400 gr pastavlinders
• 1 grote, of 2 kleinere broccoli stronken
• 1 rode paprika
Garnering
• 30 gr geroosterde zonnebloempitten
Dressing
• 100 gr mayonaise
• 1 tl Dijon mosterd
• 1 el appel azijn
• 2 el olijfolie Extra Vierge
• 1 el Honing
• Peper en zout
Zo maak je het
Kook de pastavlinders volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de broccoli gaar (naar wens). Laat dit afkoelen. Snijd de rode paprika in reepjes en snijd de kaas in blokjes.
Maak een dressing van mayonaise, mosterd, azijn, olijfolie en honing. Breng op smaak
met peper en zout. Doe de pastavlinders, broccoli, rode paprika en kaas bij elkaar in een kom en meng goed. Sprenkel de dressing over de salade en mix nogmaals.
Garneer met de geroosterde zonnebloempitten en smullen maar!
留言