Ingrediënten
• 75 gr Bastiaansen Basilicum Knoflook, in blokjes van 0,5 cm bij 0,5 cm
• 6 eieren
• 1/3 rode ui, gesnipperd
• Handje verse spinazie, fijngesneden
• 5 semi-zongedroogde tomaatjes, fijngesneden
• Olijfolie, om in te vetten
• Peper en zout
Benodigdheden
• Cupcake/muffin vorm

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden, vet de vorm in met olie. Breek de eieren in een kom en roer het los. Breng op smaak met zout en peper en roer de rode ui erdoor.
Verdeel het mengsel over de muffinvormen. Verdeel hierover de spinazie, zongedroogde tomaatjes en blokjes kaas.
Bak de mediterrane omeletmuffins in 20 minuten gaar. Ze zijn klaar als ze goudbruin zijn. Laat de muffins in de oven afkoelen. Haal ze hierna direct uit
de bakvorm.
TIP: Gebruik muffinsvormpjes zodat je de omelet muffins gemakkelijker mee kunt nemen.
Comments