top of page

OVENGEGAARDE HERFSTGROENTEN MET BOER'N TROTS

Ingrediënten voor 4 personen

• 150 gr Boer’n Trots Bospaddenstoel, geraspt

• 1 grote flespompoen (ongeveer 600 gr)

• 1 courgette, in plakken

• 1 rode ui, in 8 partjes

• 6 el olijfolie

• 1 bosje verse salie

• 1 el balsamico azijn

• Peper en zout

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Met een scherp mes snijd je de pompoen in tweeën en haal je de zaden eruit. Haal de schil eraf en snijd het in blokjes.

Neem een grote bakplaat en verdeel hier de pompoen, de courgette en de rode ui over. Zorg dat ze niet op elkaar liggen maar genoeg ruimte hebben om te roosteren. Drizzle hier ruim olijfolie overheen en roer even goed om. Haal de salieblaadjes van de takjes af en hak het grof. Je moet ongeveer 2 eetlepels hebben. Verdeel dit over de groentes en strooi er peper en zout over.

Rooster de groenten voor ongeveer 30 minuten en roer alles halverwege een keer om.

Haal de bakplaat uit de oven, besprenkel de groenten met de balsamico azijn en roer even om. Verdeel de kaas erover en roer deze lichtjes door de groenten zodat de kaas een

beetje smelt voor je het serveert.

Eet smakelijk!


Recente blogposts

Alles weergeven
Kaasmeiden_Logo_WitRoze.png
bottom of page