Tropical kaasplank met boer'n trots
- ehoogendoorn
- 1 jul 2021
- 1 minuten om te lezen
Ingrediënten voor 4 personen
• 300 gr Boer ’n Trots Peper Trio
• 1 mango
• 1 papaya
• 1 ananas
• Kokosnoot stukjes
• 140 gr Macadamia noten, gezouten
• 200 gr pistachenootjes, gezouten
• Stevige (volkoren) crackers
• Een halve watermeloen
• 1 galiameloen
• 1 granaatappel
• 3 passievruchten
Extra benodigdheden
• Een grote schaal of plank

Zo maak je het
Super makkelijk en toch een feest op tafel! Deze tropische kaasplank maak je in een handomdraai.
Snijd plakken kaas met een kaasschaaf, rol de plakjes op en zet deze rechtop in een beker of bakje in het midden van een grote schaal of op een plank. Snijd de watermeloen en mango in slices en de ananas in ringen. Het snijden van een hele ananas kan nogal wat werk zijn. Deze kun je natuurlijk ook in blik kopen. Snijd de granaatappel, papaya en passievrucht door midden en de galiameloen in stukjes.
Als alles is gesneden verdeel je het fruit op een evenredige manier over de schaal of plank. Voeg als laatste de kokosnootstukjes, crackers en nootjes toe. Je kunt het opmaken zoals wij hebben gedaan maar nog leuker is het om er zelf een creatieve draai aan te geven. Drankje erbij en smullen maar!
Comments